joi, 8 iulie 2010

Karma kick....

Dupa faza amintita mai sus cu inundatiile au sarit posturile tv in ajutor si au strans fonduri sa le refaca locuintele dar AL mai mare agiutoriu vine desigur de la Donsoara Udrea.Ca orice femeie de rang inalt si cu postura asigurata pe timpul acestei guvernari Dmoazela Elena U.(stiu ca e incorect dar si poarta)a dat sinistratilor ciocolata si PaPUCI.Nu intelegeti gresit! chiar asa s a intamplat a dat pantofi eleganti cu toc la babele din comunele afectate.Cata indolenta si cata marsavenie pe capul ei nush dar e cert ca saracele babe purtau pentru prima oara in viata tocuri date de Udrea.Vorba aia poa' sa ti ia domnu si casa dar sa ai papuci cu stil.Asa ca incaltate cu lacuri si toace mamaile noastre sinistrate aratau ca evreicele de pe rampele de triaj ca apoi nema papuci.Iar copiii au primit ciocolata Poiana,ma gandesc poate sa fie vre o preferinta morbida a inculpatei ori s a saracit ca nah TVA-ul e 24% DANKE sho-shon si o strange papu-pardon bugetul.Saracii copiii nu au tzoale de purtat nu au saboti nu au apa potabila dar au ciocolata? Eh! sa vina cineva de la U.E sa vada ca copchilu din Moldova ala sinistratu o duce bine care e!
In rest acelasi tamtam prin presa cu impozite de 16 % pe pensii;desi cu saracia la gura romanul inca rezista cu stoicism in dugheana de pe deal unde nu l au ajunsa inca viiturile ceriului sa l scoata din locsor.Eroii mei sunt oamenii din Galati cei care halbuiau in timp ce con-orasenii lor umpleau burdufe de nisip pe post de dig sa nu inunde orasul.
Alta chestie socanta e pseudo-denumirea din media a facultatilor=fabrici de someri :|
Ioti nah nu e nimic daca nu voi gasi de lucru aici merg la nemti si acolo sigur voi fi apreciata pentru justa mea valoare aka sa vb mult si sa fiu pretty :P
Un alt sindrom de Romanica e spalarea rufelor in public.Am vazut ca se poarta daca ai vre o problema sa o scrii sa o dezbati sa arzi pe rug in piata publica acuzatul si apoi apele se calmeaza.
Asa ca oficial imi spal si eu furia mania si frustrarea n public incepand cu:
spal o pereche de boxeri negri-pun detergent frec bine si clatesc de 2 ori
spal un tricou NEGRU in aceeasi maniera si mai spal si o basca deoarece acolo depozitez tot rahatul cu care se arunca spre mine(nu intelegeti gresit rahat turcesc din ala de se manca) tot asa detergent frec putin si apoi clatire.
Gata mi am spalat rufele n public deci teoretic sunt una de a voastra nuh?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu