duminică, 11 iulie 2010

Corporatistiii bata i vina!

Sa zicem ca esti un site...sa te numim Fekalhead (doame feri sa nu fie vre-o aluzie)sa zicem prin absurd ca faci parte dintr un lant de site-uri facute de o companie cu scopul de a Face BANI evident....si Tu ce faci te cufunzi de-a dreptul in impocrizia conceptului.
Fekalhead se vrea un site elevat ,un site pentru omuleti o leaca mai nihilisti, o tzara mai destepti decat your average manelohead ,un pic mai edgy decat mata dar totul s a dus pe apa sambetei cand indivizii care lucrau cu stoicism pentru acest maret coloseum al Nonconformismului au primit banuti in mana.Deja creierasul lor s a zbatut, s a incretit si a incoltit ideea de cocalarism in el DE CE? pt ca pot pentru ca au bani si fata de metalistu ala micu de rand ei sunt Bossi sunt aia tari ;ei sunt Becali si noi astia care facem parte din comunitate .well....noi suntem nimicuri nimicuri pe care se bazeaza pentru popularitate pentru sustinere.Ma intreb ce ar fi Fekalhead fara cititori? Inca o mizeri gen revista Click.
Fiind cu traditie acumulata treptat de a lungul anilor situl a crescut iar personajele angajate de corporatisti au devenit brain-washed into thinking ca sunt ei la randul lor calare pe situatie.Prezenta lor (gratis) la orice concert si orice manifestatie metalica rockaroida le da prestanta si le pompeaza usor dar sigur aer in Cur.Si uite asa exemplul meu de site care putea sa aiba un happy ending turned bad.Fekalhead a ajuns un site oarecare condus de imbecili cu un pic mai multi bani decat pletosu de rand si care raspund direct de corporatistii indirecti care vb fie intre noi ..sunt o ciuma mai rea decat aia bubonica.
Dar fiti pe pace omul e prost dar cu limite, asa ca intr un final aceasta pseudo-popularitate va scadea si poate muncitorii din fabrica Fekalhead vor reveni cu picioarele pe pamant.Levitatia lor va pieri si isi vor da seama ca si au vandut totul corporatistilor.Sfarsit tragic as putea spune ca asa e in viata -totul e cu Sad ending am putea avea si un Happy one dar momentan cel care ne scrie scenariile pentru Romania nu prea a trecut prin scoala de filme americana asa ca nu le impartaseste entuziasmul. Cheers!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu